Na Liefde voor Muziek: Sarah Pepels onthult échte reden van vertrek bij Portland Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na Liefde voor Muziek: Sarah Pepels onthult échte reden van vertrek bij Portland

Na Liefde voor Muziek: Sarah Pepels onthult échte reden van vertrek bij Portland

Gisteren konden we de laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ meepikken op VTM. Die stond volledig in het teken van het repertoire van Portland, nu nog Sarah Pepels en Jente Pironet, binnenkort enkel Jente. Maar waarom is de zangeres juist opgestapt?

Net voor de start van het negende seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ - al een hele tijd na de opnames dus - besloot Sarah Pepels afscheid te nemen van Portland. Jente Pironet zet het verhaal van de band verder. Maar over de reden van haar vertrek bleef het de afgelopen maanden stil, tot nu. “Praten over de reden achter mijn vertrek is nog altijd te pijnlijk en delicaat”, zegt de zangeres in Het Nieuwsblad.

Maar gelukkig ziet Sarah nu weer licht aan het einde van de tunnel. “Ik nam de voorbije maanden tijd om te vertragen”, vertelt ze openhartig. “Ik heb veel zorg gedragen voor mijn lichaam en geest: gezonde voeding, meditatie, contact met de natuur… Zulke dingen zijn belangrijk.” Bovendien is Sarah intussen weer beginnen te componeren. “Muziek zal altijd mijn redding zijn”, besluit ze.

Symbolisch afscheid

De timing was niet ideaal, maar de voormalige Portland-zangeres heeft helemaal geen spijt van haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’. “Het was een fantastische ervaring. Ik ben alle artiesten heel dankbaar, en ik zie het als een symbolisch afscheid”, aldus Sarah. Nu wil de zangeres zich volop focussen op haar soloproject, Sarah Green.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws