Na moeilijke periode hebben Kobe Ilsen en Sara iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na moeilijke periode hebben Kobe Ilsen en Sara iets bijzonders te vieren

Na moeilijke periode hebben Kobe Ilsen en Sara iets bijzonders te vieren

2022 was een prachtig, maar niet altijd even gemakkelijk jaar voor Kobe Ilsen en zijn vriendin Sara Vermassen. Op 16 mei mochten ze hun eerste kindje, hun zoontje Magnus, verwelkomen. Maar helaas ging het niet meteen goed met de kleine spruit.

Zo is Magnus al meermaals in het ziekenhuis beland, maar talloze onderzoeken later is het nog steeds niet duidelijk wat er nu juist aan de hand is. “Er is nog geen heldere diagnose”, liet Sara onlangs nog weten op Instagram. Gelukkig is de kleine spruit nu al een hele tijd thuis en aan de beterhand. 2023 kan alleen maar beter worden.

Op oudejaarsavond werd er in ieder geval dubbel en dik gevierd ten huize Ilsen-Vermassen. Kobe mocht op 31 december 41 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor zijn grote dag zet Sara haar wederhelft stevig in de bloemetjes op Instagram. “Gelukkige verjaardag aan de leukste, slimste, knapste, beste hubby/daddy”, wenst ze Kobe toe. Daarbij deelt ze enkele prachtige kiekjes van hun tweetjes en van de kersverse papa met de kleine Magnus.

“Happy birthday, Kobe”, “Hipperepiep”, “Fijne verjaardagswensen”, “Dikke proficiat!”, “Geniet ervan”, “Gefeliciteerd aan de jarige papa”, “Mooi jullie”, “Zalig, zo lief en mooi” en “Zo schattig met jullie zoontje”, luidt het in de opmerkingen. “Gelukkige verjaardag, Kobe! En gelukkig nieuwjaar aan jullie allebei”, wenst Dina Tersago het koppeltje nog toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws