Na moeilijke periode hebben Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' heel goed nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na moeilijke periode hebben Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' heel goed nieuws

Na moeilijke periode hebben Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' heel goed nieuws

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova hebben het de laatste tijd niet gemakkelijk gehad. Ondanks deze moeilijke periode hebben de twee nu toch fantastisch nieuws te melden.

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ze namen deel aan het allereerste seizoen van het programma en sindsdien zijn de twee nog steeds samen. Bovendien zijn ze al meer dan zeven jaar getrouwd en daar staat Stijn graag even bij stil. Ondanks alle moeilijkheden kiezen ze nog steeds voor elkaar.

“Een tocht met bergen en dalen, gezondheid en kwalen. We reizen samen door de tijd en kijken achterom zonder spijt”, begint hij aan zijn tekst. “Nog heel wat avonturen te beleven, maar nu, heel even, stilstaan en genieten. Van die twee deugnieten en van elkaar, want weet je, echt waar, dit is voor het leven”, schrijft Stijn.

Nuria moet daar meteen iets over kwijt. “Ik was vergeten hoe schattig ik het vind dat je gedichten/rijmpjes en poëzie voor mij schrijft. Ik hou van je”, klinkt het. “Proficiat”, “Toch mooi hoe jullie elkaar gevonden hebben en ervoor blijven gaan zijn” en “Nog steeds mijn favoriete koppel van ‘Blind Getrouwd”, reageren hun volgers onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws