Na OnlyFans nu ook terug op de cover van Playboy? Tanja Dexters verklapt meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na OnlyFans nu ook terug op de cover van Playboy? Tanja Dexters verklapt meer

Na OnlyFans nu ook terug op de cover van Playboy? Tanja Dexters verklapt meer

Tanja Dexters maakte eerder dit jaar bekend dat ze gestart is met OnlyFans. Op dat platform deelt de ex-Miss België pikante beelden, maar zou ze ook opnieuw uit de kleren gaan voor Playboy? Ze zegt waar het op staat in een nieuw interview.

Tanja Dexters lanceerde haar OnlyFans-account op 14 februari en ze had meteen meer dan 200 abonnees in 24 uur. "Ik had zo'n stormloop niet verwacht", vertelde ze eerder al aan Het Laatste Nieuws. Haar record was 360 abonnees, maar nu heeft ze er zo'n 250. "Die daling verbaast me niet. In het begin is iedereen nieuwsgierig en sommigen haken af omdat ze meer seksueel getinte foto's verwachten", legde ze uit.

Toch verdient ze goed haar boterham met OnlyFans. Op piekmomenten verdiende Tanja zelfs meer dan 6.000 euro per maand. "Ik vraag twintig dollar per maand, wat me momenteel wekelijks gemiddeld 500 à 600 euro opgebrengt", onthulde ze. Toch zou ze nog meer geld kunnen verdienen als ze meer bloot zou tonen. "Ik ben dan wel de babe van Vlaanderen, maar mijn edele delen hou ik privé. Dan kan ik evengoed in Playboy gaan staan", besloot ze toen.

Op de cover? 

Maar is ze van plan om nog eens een fotoshoot te doen voor dat magazine? Daar verklapt ze nu zelf meer over in een gesprek met Story. "Als Playboy morgen met een mooi financieel voorstel komt, doe ik het zeker", klinkt het overtuigd. "Ik ben nog altijd fier op mijn eerste shoot in 2000. Ik twijfelde toen geen seconde", aldus Tanja.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws