Na ontmaskering in The Masked Singer: Boris Van Severen kondigt groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na ontmaskering in The Masked Singer: Boris Van Severen kondigt groot nieuws aan

Na ontmaskering in The Masked Singer: Boris Van Severen kondigt groot nieuws aan

Gisteren vielen heel wat kijkers van hun stoel toen ze eindelijk zagen wie zich al elf weken lang achter Hippo schuilde in ‘The Masked Singer’. Boris Van Severen wist al die tijd onder de radar te blijven. Meteen na zijn ontmaskering heeft de acteur ook geweldig nieuws over zijn carrière.

Het kwam gisterenavond als een verrassing van jewelste. Niet Jan Kooijman of Johannes Genard, maar Boris Van Severen werd ontmaskerd als de guitige ballerina Hippo, net voor de grote finale. “Jammer, maar het was ook wel goed geweest”, denkt de acteur erover in Het Laatste Nieuws. Elf weken lang bleef hij onder de radar bij de speurders.

Dat Boris een steengoede acteur is, hoeven we u niet te vertellen. Dat hij een pakje kan zingen, was duidelijk een beter bewaard geheim. Al is het ook niets nieuws voor hem. “Op het conservatorium heb ik kleinkunst gedaan, dus daar kregen we zangles”, vertelt hij. “Maar daar ging het altijd meer over hoe je een nummer interpreteert dan het pure technische aspect. Perfect is ook maar een beetje saai, hé.”

Boris goes international

Toch kwam hij aardig goed in de buurt. Al lijkt hij niet meteen de muzikale richting te willen uitgaan. Boris heeft dan ook zijn handen vol met een gloednieuw project. “Er komt nog een hoofdrol in een internationale fictiereeks aan”, onthult de acteur. Dat is niet niets! Maar eerst even platte rust. “Ik heb de afgelopen negen maanden heel hard gewerkt. Na de apotheose in het Sportpaleis is het heel belangrijk om nu wat rust te nemen”, besluit hij. “Lekker chill, dat vind ik fijn.”

Marc Coucke (Kolonel Mops in 'The Masked Singer', red.) nodigde me in de eerste aflevering uit om eens naar de nijlpaarden te komen kijken in Pairi Daiza. Misschien dat ik erop inga”, lacht Boris ten slotte.

Populair

Laatste nieuws