Na pijnlijke breuk met Alexander: Fleur uit 'Blind Getrouwd' heeft belangrijk liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke breuk met Alexander: Fleur uit 'Blind Getrouwd' heeft belangrijk liefdesnieuws

Na pijnlijke breuk met Alexander: Fleur uit 'Blind Getrouwd' heeft belangrijk liefdesnieuws

Tussen Alexander en Fleur uit 'Blind Getrouwd' is het helaas niets geworden. Zo gaan de twee momenteel als goede vrienden door het leven. Bij HLN Showbits heeft Fleur nu een update gegeven over haar liefdesleven.

Op maandag 27 november konden we zien hoe Alexander en Fleur er uiteindelijk toch voor kozen om vrienden te blijven en niet als getrouwd koppel verder te gaan. Vijf maanden later zijn ze dat nog steeds. Van romantische gevoelens was en is er dus geen sprake.

Geen Alexander dus, maar misschien heeft Fleur intussen al iemand nieuw leren kennen? Zo zijn haar DM’s momenteel aan het vollopen. "Dat begint nu wel. Maar die staan voorlopig wel nog gesloten", vertelt Fleur bij HLN Showbits.

Tinder

"Mijn hoofd staat nog niet naar daten of iemand anders", legt ze uit. "Ik ga ook niet bewust meteen opnieuw beginnen te daten. Als het op mijn pad komt: top. Ik sta er helemaal voor open. Maar het is niet zo dat ik nu weer Tinder ga installeren en weer ga beginnen te swipen. Dat niet", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws