Na pijnlijke breuk met Jasmijn Van Hoof: ex-'Familie'-acteur David Cantens deelt groot liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke breuk met Jasmijn Van Hoof: ex-'Familie'-acteur David Cantens deelt groot liefdesnieuws

Na pijnlijke breuk met Jasmijn Van Hoof: ex-'Familie'-acteur David Cantens deelt groot liefdesnieuws

Drie jaar geleden nam David Cantens afscheid van 'Familie'. Zo stierf zijn personage Jonas. In 'Familie' beleefde de acteur ook een tijdje een romance met Stefanie, vertolkt door Jasmijn Van Hoof. En ook in het echte leven vormden de twee een jaar een koppel. Primo kon de acteur nu spreken voor een interview en daarin had hij heuglijk nieuws te melden over zijn liefdesleven.

Zo wordt hem gevraagd of hij op dit moment een vriendin heeft. "Er is iemand bij wie ik me veilig voel en we zijn volop aan het aftasten. Het voelt goed aan", vertelt David. "Na mijn breuk met Paula (Bangels, nvdr) nu bijna tien jaar geleden, heb ik lang gezocht naar wat de bedoeling is van een relatie. Ik was een beetje losgeslagen", geeft hij eerlijk toe.

"Ook al omdat ik zeer jong was toen ik met Paula, die veertien jaar ouder was, een relatie begon", legt hij uit. "We zijn veertien jaar samen geweest en na de breuk had ik het gevoel dat ik verloren tijd moest inhalen. Ik zocht vooral bevestiging, dat besef ik nu", aldus Cantens.

Zoektocht

Maar dat heeft nu volledig losgelaten. "Ik ben dankbaar voor die zoektocht. Het heeft me gebracht waar ik nu sta. Na Jasmijn ben ik lang alleen geweest, maar nu trek ik dus vaak met een vriendin op. Ik word er blij van en het geeft me een rustig, vertrouwd en stabiel gevoel. Het voelt voor ons beiden zeer fijn. We vinden dat allebei een goeie basis om te vertrekken", besluit de acteur.

Populair

Laatste nieuws