Na pijnlijke ontslag bij Qmusic: Sean Dhondt mag eindelijk groot nieuws de wereld insturen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke ontslag bij Qmusic: Sean Dhondt mag eindelijk groot nieuws de wereld insturen

Na pijnlijke ontslag bij Qmusic: Sean Dhondt mag eindelijk groot nieuws de wereld insturen

Totaal onverwacht werd Sean Dhondt eind juni de deur gewezen bij radiozender Qmusic. Maar wie denkt dat de presentator daarbij zijn hoofd liet hangen, zit er volledig naast. De radiostem gaat namelijk nieuwe horizonten tegemoet!

Afgelopen weekend keerde de iconische muziekzender TMF voor zijn 25e verjaardag eenmalig terug op de buis, mét de bekende gezichten van toen. Sean Dhondt zette daar als VJ destijds zijn eerste stappen in de showbizz, de start van een bloeiende carrière. Die bovendien gelukkig nog niet voorbij is ondanks zijn pijnlijke ontslag bij Qmusic.

In HLN Showbits onthult de presentator dat zijn leven op professioneel vlak stilaan opnieuw vorm krijgt. Zo heeft Sean net twee weken tv-opnames achter de rug. “Maar daar mag ik écht nog niets over zeggen. Da’s met contracten en boetes”, haalt hij zijn schouders op. Wat hij wel al kan zeggen, is dat ook zijn nieuwe single eraan zit te komen. “Ik ben pas nog het artwork gaan shooten.” Er ligt dus nog veel voor hem in de schuif.

Radio

Vier maanden geleden werd nog aangekondigd dat Sean zou stoppen als presentator bij Qmusic, maar niet op eigen vraag. “Na de zomer is er geen plaats meer voor mij in het zendschema. Jammer, heel jammer - het voelt echt rot”, liet hij weten op Instagram. “Eerlijk: ik had dit nog flink wat jaren willen doen.” Toch betekent zijn vertrek volgens hem niet het einde van zijn radioavontuur.

“Wees maar zeker dat ik plaatjes zal blijven draaien voor jou, al zal het dan op een andere zender zijn”, stelde de presentator tijdens zijn laatste uitzending gerust. Of daar intussen al concrete plannen rond zijn, is nog niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws