Na pijnlijke ontslag bij 'Thuis': Tina Maerevoet maakt prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke ontslag bij 'Thuis': Tina Maerevoet maakt prachtig nieuws bekend

Na pijnlijke ontslag bij 'Thuis': Tina Maerevoet maakt prachtig nieuws bekend

Eind december kwam een shock van jewelste voor de trouwe kijkers van ‘Thuis’, én voor Tina Maerevoet zelf. Na 15 mooie seizoenen verdween haar personage Paulien plots uit de reeks. Haar ontslag kwam onverwacht, maar gelukkig heeft de actrice genoeg mooie dingen in haar leven om zich aan op te trekken.

Net nu ze een grote verhaallijn beet had en mama zou worden van het kindje van Lowie (Mathias Vergels), stierf Paulien onverwacht een tragische dood. En dat kwam ook bij Tina Maerevoet zelf enorm binnen. “Ik keek ook uit naar die positieve verhaallijn”, reageerde ze in Het Laatste Nieuws. “Toen ik vernam wat er voor schokkends zou gebeuren met Paulien, was ik wel even stil. Ik begreep het zelf niet zo goed”, ging de voormalige ‘Thuis’-actrice verder.

“Ik gunde mijn personage ook eens een seizoen vol geluk en dromen die zouden uitkomen. Dus nee, ik vond het geen leuke keuze”, dacht Tina erover. “Maar ik heb de knop snel omgedraaid. Het heeft geen zin om tegen zo'n beslissing in te gaan.” Nu haar ontslag eindelijk wat verteerd is, heeft ze bovendien heel wat te vieren. Mei was duidelijk al een mooie maand! Onlangs is de actrice 39 geworden én ze is meter geworden van het kindje van haar zus.

Metekindje

“Komt ie”, schrijft Tina bij een schattig kiekje van haar metekindje. “Mona, prachtige dochter van mijn zus, Ellen, en Dante. Welkom lieverd!” De voormalige ‘Thuis’-actrice wordt overstelpt met gelukwensen. “Prachtige baby”, “Wat een wolk van een metekind”, “Die gaat zo graag gezien en verwend worden”, “Geniet van het meterschap”, “Proficiat, meter” en “De beste meter”, klinkt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws