Na recente relatiebreuk: '#LikeMe'-ster Maksim Stojanac heeft prachtig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na recente relatiebreuk: '#LikeMe'-ster Maksim Stojanac heeft prachtig nieuws

Na recente relatiebreuk: '#LikeMe'-ster Maksim Stojanac heeft prachtig nieuws

Onlangs kwam er nog triest nieuws naar buiten over Maksim Stojanac. Zo bevestigde hij dat hij niet langer samen is met Ninalotte Roose. Een pijnlijke breuk, maar de zanger laat nu op Instagram weten dat hij iets geweldigs heeft te vieren.

Maksim Stojanac is bekend geworden door zijn rol in de jeugdserie ‘#LikeMe’. Daarnaast werkt hij ook hard aan zijn carrière als solozanger. Maksim was zo’n jaar samen met ‘2DEZIT’-actrice Ninalotte Roose, maar zopas onthulde hij dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

De reden van de split? “We hadden het meer dan een jaar goed bij elkaar, maar een maand geleden kwamen we tot het besef dat we toch niet de beste partner voor elkaar konden zijn die we wel wilden zijn”, verduidelijkte hij in Het Laatste Nieuws. Ondanks deze pijnlijke gebeurtenis, krijgt de zanger nu ook goed nieuws te horen.

Binnenkort komt zijn nieuwe plaat al uit, maar Maksim heeft nu nog een bijzondere award in ontvangst mogen nemen voor één van zijn hits van op zijn debuutplaat. ‘Zonder Mij’ is maar liefst 10.000 keer over de toonbank gegaan in België en daarvoor krijgt de zanger nu een gouden award. “Bedankt, zonder jullie was dit nooit gelukt”, klinkt het dankbaar op Instagram.

Fier

Zijn fans reageren alvast superenthousiast op dit fantastische nieuws. “Top”, “Trots op jou”, “Goed gedaan”, “Zo ongelooflijk trots op jou, je verdient dit zo hard”, “Jij ook bedankt om zo’n geweldige nummers uit te brengen”, “Congrats man”, “Op naar de volgende”, “Proficiat”, “Prachtig”, “Je mag er trots op zijn”, “Je bent een topper”, “Superster”, “Lekker bezig” en “Niet normaal jij”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws