Na Roman nog een kindje op komst? Herman Brusselmans duidelijk over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na Roman nog een kindje op komst? Herman Brusselmans duidelijk over kinderwens

Na Roman nog een kindje op komst? Herman Brusselmans duidelijk over kinderwens

Twee weken geleden is Lena, de vriendin van Herman Brusselmans, bevallen van hun eerste kindje samen. Iets vroeger dan verwacht mochten het koppel hun zoontje Roman verwelkomen. Sindsdien leeft de schrijver op een roze wolk. Goed voor nog een tweede kleine spruit?

Op 22 februari is Herman Brusselmans op zijn 65ste voor het eerst papa geworden. Hoewel de kleine spruit uitgerekend was voor maart, werd de bevalling twee weken geleden al met spoed ingeleid. Hermans 34 jaar jongere vriendin had namelijk een zwangerschapsvergiftiging opgelopen. Maar intussen stellen moeder en zoon het uitstekend.

“Hij is perfect gezond en in orde. Met zijn 2,87 kilo is hij misschien een beetje aan de kleine kant, maar hij is wel erg lief en mooi”, zei de kersverse papa apetrots in Humo. Herman is duidelijk in de zevende hemel. Maar of er ooit nog een broertje of zusje komt voor de kleine Roman?

De kans lijkt ons eerder miniem. “Zo snel mogelijk een knoop erin, ja”, zegt de auteur eerlijk in het weekblad. Hij is per slot van rekening al 65. “We moeten daar niet onnozel over doen: de kans dat ik nog leef wanneer mijn zoon 30 is, is miniem", bedacht Herman zich onlangs nog in Het Laatste Nieuws. "Ik moet zoveel mogelijk genieten van onze tijd samen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws