Na serieuze gezondheidsproblemen: An Swartenbroekx maakt geweldig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na serieuze gezondheidsproblemen: An Swartenbroekx maakt geweldig nieuws bekend

Na serieuze gezondheidsproblemen: An Swartenbroekx maakt geweldig nieuws bekend

Iets meer dan een halfjaar geleden besloot An Swartenbroekx haar grote droom na te jagen. Ze liet België achter zich en verkaste definitief naar het Spaanse Andalusië met haar man Guido. De ‘F.C. De Kampioenen’-actrice is gelukkiger dan ooit, al kampt ze de laatste tijd wel met serieuze problemen.

Zo liet An Swartenbroekx onlangs in Story weten dat haar stem het serieus laat afweten. “Mijn stem is kapot. Er zit een tremor op die ritmische veranderingen in volume en toonhoogte veroorzaakt, waardoor het lijkt alsof ik zenuwachtig ben of in tranen ga uitbarsten, terwijl ik de gelukkigste mens ter wereld ben”, vertelde ze. Acteren zit er dus helaas niet meer in. “Dat gaat niet meer. Ik heb mijn stem niet altijd onder controle.”

Los van haar serieuze stemproblemen heeft de voormalige ‘F.C. De Kampioenen’-actrice vandaag gelukkig beter nieuws te brengen. Ze kan de feestdecoratie bovenhalen, want vandaag viert An de verjaardag van haar zoon Tom. Die mag 25 kaarsjes uitblazen.

“Mijn lieve, knappe, talentvolle… zoon wordt vandaag 25”, schrijft An op Instagram. Een heuse mijlpaal dus, voor moeder én zoon. “Proficiat, Tom”, wenst zijn trotse mama hem met enkele hartjes toe vanuit het zonnige Andalusië.

Bron: Instagram Stories

Na serieuze gezondheidsproblemen: An Swartenbroekx maakt geweldig nieuws bekend

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws