Na strijd tegen kanker: Ann Van den Broeck krijgt fantastisch nieuws te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na strijd tegen kanker: Ann Van den Broeck krijgt fantastisch nieuws te horen

Na strijd tegen kanker: Ann Van den Broeck krijgt fantastisch nieuws te horen

Afgelopen zomer werd borstkanker vastgesteld bij Ann Van den Broeck. Maar ze kon het nieuwe jaar inzetten met goed nieuws: na een lange behandeling is de musicalactrice eindelijk genezen. Maar nu mag Ann nog meer goed nieuws met de wereld delen.

Omdat het thema haar nauw aan het hart ligt, stond Ann Van den Broeck de afgelopen weken met onder anderen Sandrine André, Katja Retsin en Greet Rouffaer op de planken met ‘Calendar Girls’. Een toneelstuk waarin vrouwen beslissen een naaktkalender te maken om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dat hebben de zeven actrices bovendien omgezet in de realiteit.

Ook in het echte leven brachten de dames een naaktkalender op de markt voor het goede doel. En die heeft heel wat geld in het laatje gebracht: tot nu toe al 16.684 euro. Ann Van den Broeck, die meter is van de Stichting tegen Kanker, mocht hen na de laatste voorstelling een eerste cheque overhandigen. “Ik ben iedereen dankbaar die een kalender kocht”, zegt ze aan Het Laatste Nieuws. Deze som zal integraal gebruikt worden voor verder onderzoek naar de bestrijding van kanker.”

Bijzonder trots

Ook producent James Cooke is in de zevende hemel door dit mooie bedrag. “Ik ben blij dat wij als producent dergelijke initiatieven voor het goede doel mee kunnen ondersteunen”, reageert hij. “Heel wat Vlamingen worden van dichtbij geconfronteerd met kanker. We zijn dan ook bijzonder trots dat we nu al dit mooie bedrag kunnen overhandigen.”

3 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws