Na transformatie: vermagerde Wim Lybaert openhartig over zijn gewichtsverlies Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na transformatie: vermagerde Wim Lybaert openhartig over zijn gewichtsverlies

Na transformatie: vermagerde Wim Lybaert openhartig over zijn gewichtsverlies

Het gaat Wim Lybaert voor de wind. De programmamaker stelt niet alleen zijn nieuwe programma ‘Een jaar op zee’ voor, hij is ook fitter dan ooit tevoren. In een nieuw interview vertelt hij nu meer over zijn gezondheid.

Wim Lybaert schittert momenteel in zijn nieuwe tv-programma ‘Een jaar op zee’, waarin hij op avontuur gaat met verschillende vissers uit Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort. Niet alleen over ‘Een jaar op zee’ vertelt hij nu meer, want hij heeft ook nog geweldig nieuws te melden over zijn gezondheid.

Na zijn bezoek aan Eric Goens besloot hij om aan zijn gewicht te werken. “Toen ik mezelf terug zag in ‘Het Huis’, dacht ik: ‘What the hell’”, geeft hij toe aan Het Laatste Nieuws. “Daar moest iets gebeuren”, zegt hij. “Sindsdien sport ik vijf uur per week en wandel ik met de hond aan zeven kilometer per uur”, legt hij uit. En dat harde werken wordt beloond.

“Ik ben ondertussen al zo’n drie à vier kilogram afgevallen en heb meer spieren in plaats van vet”, klinkt het trots. Naast meer bewegen, let hij ook op zijn eten. “Een speciaal dieet volg ik niet, maar alcohol drink ik enkel nog in het weekend. Ik eet ook veel groenten en vis”, aldus de programmamaker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws