Na zware crash van Junior Planckaert: ook grote zorgen over Devon, de zoon van Magali en Francesco

230830devonjuniorplanckaertinstagram
De Planckaerts blijven helaas niet gespaard van blessures. Nadat Junior Planckaert twee maanden geleden crashte in de Rally van Ieper, moet zijn neef Devon, de zoon van Magali Van Houtte en Francesco Planckaert, ook nog altijd revalideren van een zware blessure.
Junior Planckaert is nog steeds herstellende van zijn zware crash eind juni in de Rally van Ieper. Hij liep daarbij een gebroken ruggenwervel op. Maar ook zijn neef Devon is nog altijd herstellende van een ernstige knieblessure die hem al jarenlang parten speelt.
Hij kon inmiddels al enkele koersen rijden, maar moet nog steeds revalideren. "Het gaat nog niet helemaal zoals ik het wil", zei hij begin juni nog in Dag Allemaal. "Ik heb nog veel last van krampen in mijn arm. En ik ben ook nog in behandeling bij een kinesist om mijn spieren uit te rekken", legde hij uit.

Familie-abonnement

Helaas is hij tot op de dag van vandaag nog altijd bezig met zijn revalidatie. Zo deelde Junior Planckaert zopas enkele kiekjes met zijn neef op Instagram. Daarop zien we hen samen in de sportschool. "We hebben een familie-revalidatie-abonnement genomen!", schrijft Junior er al lachend bij.