Na zware opdoffer voor Koeken Troef: nog meer somber nieuws uitgelekt over Bart De Pauw Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zware opdoffer voor Koeken Troef: nog meer somber nieuws uitgelekt over Bart De Pauw

Na zware opdoffer voor Koeken Troef: nog meer somber nieuws uitgelekt over Bart De Pauw

Koeken Troef, het productiebedrijf waarmee Bart De Pauw jarenlang succes boekte, heeft afgelopen jaar opnieuw verlies geleden. Maar helaas is er nog meer slecht nieuws uitgelekt over het bedrijf.

Koeken Troef heeft in 2022 een verlies van 113.790 euro geboekt. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Dat is iets minder dan in 2021, toen het bedrijf een verlies van 114.146 euro noteerde. Een jaar daarvoor was dat nog 336.000 euro.

Maar dat is niet alles. Het Laatste Nieuws deed nog een opmerkelijke vaststelling in de jaarrekening. Zo is het personeelsbestand van Koeken Troef van drie personen (in 2021) naar nul gereduceerd vorig jaar. De toekomst van het bedrijf lijkt dus erg onzeker.

Belaging en overlast

De verliezen van Koeken Troef hebben uiteraard alles te maken met de zaak rond Bart De Pauw. Hij werd in 2017 aan de kant geschoven door de VRT nadat er meerdere vrouwen meldingen hadden gedaan over grensoverschrijdend gedrag. In 2021 werd hij veroordeeld voor belaging en elektronische overlast tegenover vijf vrouwen. Hij kreeg daarvoor zes maanden met uitstel. Ook de rechtszaak tegen de VRT verloor hij. In februari ondernam de 55-jarige tv-maker nog een wanhoopspoging.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws