Natalia heeft er genoeg van en rekent op bijzondere wijze af met scherpe kritiek Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia heeft er genoeg van en rekent op bijzondere wijze af met scherpe kritiek

Natalia heeft er genoeg van en rekent op bijzondere wijze af met scherpe kritiek

Natalia krijgt op sociale media wel vaker bikkelharde commentaar te slikken. Maar die negatieve energie heeft ze nu omgezet in iets moois. Met het laatste nummer op haar gloednieuwe plaat, ‘I Don’t Care (What the Webtrolls Say)’, richt de Kempische zangeres zich tot die haters.

“Het gaat over een soort je-m’en-foutisme over alles wat er op sociale media gebeurt. En dat je die commentaren wat van je moet laten afglijden”, legt Natalia uit in HLN Showbits. “Dat heb ik geleerd doorheen de jaren en is het belangrijkste wat ik met dit lied wil meegeven: dat je jezelf moet zijn en je niet te veel moet aantrekken van wat andere mensen denken.”

Want zelfs de sterke Natalia heeft het soms moeilijk met de bagger die ze op sociale media soms over zich heen krijgt. En begrijpt in de verste niet wat daarachter zit. “Ik denk daar veel over na. Het is zo raar dat mensen die commentaar willen geven. Dat er iets in hen zit dat zich geroepen voelt om iets te zeggen. Maar daar zit toch niemand op te wachten. Zouden die dat weten?”, vraagt Natalia zich af.

Vermoeiend

“Waarom zou je dat doen? Waarom is het nodig om mensen te kwetsen? Ik begrijp dat niet”, bijt de zangeres van zich af. “Positiviteit vraagt veel minder energie dan die negativiteit. Dat is vermoeiend. Dus dan kan het niet anders dan dat die mensen heel moe zijn of zelf niet gelukkig zijn. Dus dan vind ik dat ook wel spijtig”, bedenkt Natalia zich.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws