Natalia luidt de alarmbel: "Het is heel pittig, zelfs overleven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia luidt de alarmbel: "Het is heel pittig, zelfs overleven"

Natalia luidt de alarmbel: "Het is heel pittig, zelfs overleven"

Natalia Druyts is gelukkig verloofd met Frederik Binst. Samen hebben ze twee kinderen, Bobbi-Loua en Apollo. Alles verloopt naar wens, maar twee kleine kinderen zorgen toch ook wel voor de nodige drukte in huis.

Van één naar twee kinderen gaan, is volgens Natalia niet te onderschatten. "Dat is een wereld van verschil. Toen Bobbi-Loua één jaar oud was, dachten Frederik en ik: 'Is dit het nu? Die gaat meteen groot zijn, dus we moeten er nog één maken.' Maar we hebben het toch wat onderschat. Het is behoorlijk pittig, bij momenten is het zelfs overleven", geeft Natalia toe in Story.

"Zeker omdat we allebei een voltijdse job hebben waarin we het beste van onszelf willen geven", vervolgt Natalia. Frederik is filiaalmanager bij LIDL, terwijl Natalia haar eigen mediacarrière heeft. "Ik ben voortdurend moe, maar iedereen zegt me dat dat een fase is die na een paar jaar ook voorbij is", klinkt het.

Plannen

Natalia zegt wel dat ze voluit kan rekenen op Ferderik. "Gelukkig vormen Frederik en ik een sterk team. Als ik pas laat thuis ben, dan staat hij 's morgens vroeg op. En we moeten heel veel plannen, om zot van te worden. Al ben ik daar heel goed in, net als in crisissituaties."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws