Natalia moet pijnlijk verlies verwerken: "Ik mis je zo" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia moet pijnlijk verlies verwerken: "Ik mis je zo"

Natalia moet pijnlijk verlies verwerken: "Ik mis je zo"

Emotionele tijden ten huize Druyts. Natalia had het vorige week nog moeilijk met hoe snel haar kinderen wel niet groot worden. Afgelopen weekend is opnieuw een pijnlijke dag aangebroken voor de zangeres.

Exact 12 jaar geleden moest Natalia helaas afscheid nemen van haar papa. Hij verloor de strijd tegen kanker. De zangeres neemt even de tijd om deze moeilijke dag op haar socials te herdenken. Dat doet ze met een erg pakkende boodschap. “Liefste paps, 12 jaar vandaag. Toch altijd wel een speciale dag, keer op keer”, schrijft een emotionele Natalia.

“Elk jaar een feestje voor jou met wat traantjes”, gaat de 'The Voice'-coach verder op Instagram. Daarbij deelt ze enkele leuke kiekjes uit de oude doos. “Wat een privilege dat ik jou mijn papa mag noemen. Ik zie je graag, ik mis je en elke avond geef ik jouw kleinkindjes een kruisje van bompa op hun voorhoofdje”, sluit Natalia haar prachtige bericht af.

Gelukkig kan Natalia steeds op de steun van haar liefste volgers rekenen. “Je had een prachtige band met je papa”, “Dikke knuffel” “Sterkte, lieverd” en “Hij zou zo trots zijn op jou en zijn kleinkinderen”, willen ze kwijt. Ook Astrid Coppens, Hanne Verbruggen en Jani Kazaltzis steken haar een hart onder de riem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws