Net voor de finale: Kate Ryan geeft haar ongezouten mening over act van Gustaph Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Net voor de finale: Kate Ryan geeft haar ongezouten mening over act van Gustaph

Net voor de finale: Kate Ryan geeft haar ongezouten mening over act van Gustaph

Niet alleen Gustaph trad donderdagavond op in Liverpool. Ook Kate Ryan gaf het beste van zichzelf op een Eurosongfeestje genaamd ‘Euro Queens Night’. Net voor de finale moet zij nog wat kwijt over de zanger.

Donderdagavond was het eindelijk zover: Gustaph mocht zijn nummer 'Because of You' brengen tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. En hij slaagde met glans, want hij heeft een plaatsje kunnen bemachtigen in de finale. Vanavond zullen we te weten komen of hij de winnaar van het Eurovisiesongfestival 2023 wordt. Kate Ryan, die ons land in 2006 vertegenwoordigde, kent Gustaph goed.

In een nieuw interview heeft Kate nog wat te zeggen over hem én zijn performance. "Monique en Chantal zijn ook mijn backing vocals. Ik vond het heel mooi om te zien hoe Stef hen zo betrokken had in z'n act", vertelt de zangeres aan Het Laatste Nieuws. "Ook al zit ik nu tijdelijk zonder achtergrondzangeressen, ja", lacht ze. "Maar het is #TeamBelgium zo gegund", verduidelijkt ze. Ze is dus duidelijk enthousiast over het optreden van Gustaph en co.

Fan

"Hun stemmen klonken zo mooi samen, en ook de act zag er geweldig uit", aldus Kate. Na de halve finale heeft ze hen dan ook allemaal een berichtje gestuurd om hen te feliciteren. Ze snapt het trouwens ook dat Stef moest huilen toen hij te horen kreeg dat hij in de finale stond. "Hij heeft al zo'n lange weg afgelegd, hoogtes en en laagtes gekend, en moeten opboksen tegen negativiteit. Dat de wereld hem nu een plekje in de finale gegeven heeft? Het is hem zo gegund", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws