Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' getroffen door malaria: zo gaat het nu met hem Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' getroffen door malaria: zo gaat het nu met hem

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' getroffen door malaria: zo gaat het nu met hem

Nick Laenen maakte vorige week bekend dat hij in het ziekenhuis lag met de infectieziekte malaria. Nu geeft hij opnieuw een update over zijn gezondheid op zijn Instagrampagina.

Nick Laenen, die we nog kennen van ‘Blind Getrouwd’, liet onlangs weten dat hij was opgenomen in het ziekenhuis. Eerst dacht hij dat hij griep had, maar het bleek om malaria te gaan. “Door het oog van de naald gekropen”, schreef hij toen al op sociale media. Het was wel nog niet duidelijk hoe en waar Nick de ziekte had opgelopen.

Enkele dagen later vertelt hij daar nu meer over. “Ik heb malaria opgelopen tijdens mijn werktrip een paar weken geleden in Monrovia, Liberia”, verduidelijkt hij. Doordat Nick als steward vaak naar tropisch gebied vliegt, is de enige mogelijke bescherming anti-muggenspray. “Ik smeer mezelf altijd te pletter, maar dit is dus geen garantie”, klinkt het. Hij noemt het gewoon bad luck.

Ondertussen is de 'Blind Getrouwd'-ster terug thuis en laat hij ook weten hoe het nu met hem gaat. “Ik heb het geluk gehad dat ik er op tijd bij was”, geeft hij toe. “Ik ben er nog niet, maar ik doe er alles aan om snel terug de oude te zijn. Mijn dagen vul ik momenteel alleen maar met slapen, slapen en slapen”, aldus Nick. “I’ll be back”, sluit hij de post op Instagram af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws