Nick uit 'Blind Getrouwd' heeft verrassend nieuws over ex-man Christophe Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nick uit 'Blind Getrouwd' heeft verrassend nieuws over ex-man Christophe

Nick uit 'Blind Getrouwd' heeft verrassend nieuws over ex-man Christophe

In 2020 gaven Nick Laenen en Christophe Ramont elkaar het jawoord in ‘Blind Getrouwd’. Helaas was hun sprookje maar van korte duur. De twee heren bleven tot iedereens grote spijt niet getrouwd.

Intussen heeft Nick opnieuw de liefde gevonden. “Ik heb de liefde van mijn leven gevonden", glimlacht hij in Het Laatste Nieuws. “We zijn nu anderhalf jaar samen en kochten samen een huis. Huisje, tuintje, boompje, beestje zie ik volledig zitten”, besluit de ex-‘Blind Getrouwd’-kandidaat. Maar dat betekent lang niet dat er bruggen opgeblazen zijn tussen Nick en zijn ex-man Christophe.

Zijn ‘Blind Getrouwd’-avontuur leverde hem dan helaas geen man op, maar hij hield aan Christophe wel een vriend voor het leven over. De twee heren koesteren nog steeds een nauwe band en spreken nog regelmatig met elkaar af. “Christophe is zelfs komen helpen met schilderen in ons huis”, vertelt Nick. Ze gunnen elkaar duidelijk alle geluk.

Maar ook met de andere ‘Blind Getrouwd’-kandidaten kan hij het nog goed vinden. Een reünie wordt voor Nick dan ook hoog tijd. “Ik heb sowieso het voornemen om de kandidaten van mijn seizoen nog uit te nodigen bij ons thuis. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien, want na ons seizoen brak corona uit”, klinkt het. Bovendien heeft iedereen het enorm druk. “Laura (Lieckens, red.) kreeg bijvoorbeeld pas een kindje, Jonah en Winnie werden onlangs ouders... Maar ik wil sowieso een reünie organiseren.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws