Nick uit 'Blind Getrouwd' ligt in het ziekenhuis: "Door het oog van de naald" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nick uit 'Blind Getrouwd' ligt in het ziekenhuis: "Door het oog van de naald"

Nick uit 'Blind Getrouwd' ligt in het ziekenhuis: "Door het oog van de naald"

Nick Laenen deelt op Instagram opnieuw erg verontrustend nieuws over zijn gezondheid. Hij is namelijk opgenomen in het ziekenhuis en is ernstig ziek.

Het gaat helemaal niet goed met Nick Laenen die we nog kennen van ‘Blind Getrouwd’. Eerder deze week deelde hij al een bericht op sociale media dat hij kampte met de griep. “Nog mensen die zo afzien van de griep? Wtf is dit”, klonk het toen nog. Toch lijkt het van kwaad naar erger te gaan, want hij heeft helemaal geen griep.

Nu is hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis en volgens hem is hij door het oog van de naald gekropen. “Het is geen griep, maar klote malaria”, schrijft hij op zijn Instagramverhaal. Momenteel wordt hij daarvoor behandeld in het UZ Antwerpen. Hoe het nu juist met hem gaat is nog niet duidelijk.

Malaria is een infectieziekte en die wordt veroorzaakt door parasieten die in het lichaam terechtkomen via een muggenbeet. Symptomen van deze ziekte zijn onder meer koude rillingen, koorts, spierpijn en hoofdpijn. Hoe en waar de ‘Blind Getrouwd’-ster malaria heeft opgelopen is niet bekend.

Nick uit 'Blind Getrouwd' ligt in het ziekenhuis: "Door het oog van de naald"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws