Niels Albert en Valeska kondigen heuglijk babynieuws aan: "Ben nu al gek op je" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Albert en Valeska kondigen heuglijk babynieuws aan: "Ben nu al gek op je"

Niels Albert en Valeska kondigen heuglijk babynieuws aan: "Ben nu al gek op je"

De familie van Niels Albert breidt uit. Op Instagram maken de veldrijder en zijn vrouw Valeska heuglijk nieuws bekend.

Een zondag om niet snel te vergeten! Gisteren, op 23 april, mocht Niels Albert zijn petekindje Dora verwelkomen. Zijn broer, Steffen, is zojuist trotse papa geworden van een dochter. Dat heuglijke babynieuws maakten Niels en zijn echtgenote Valeska zelf bekend op Instagram.

“Welkom lieve Dora”, schrijft de ex-wereldkampioen op Instagram. Daarbij deelt het koppeltje een foto van hun dochter Alexine (3) die de haar nichtje liefdevol in haar armen houdt. “Wij zijn helemaal gek op jou!”

“Wat een mooie baby”

“Oooh, proficiat”, “Zooo mooi”, “Gefeliciteerd aan de ouders, wat een mooie baby”, “Oh, zo’n dolleke”, “Wat een dotje”, “Zo lief” en “Zalig om een petekindje te verwennen, geniet ervan”, reageren Niels’ volgers dolenthousiast. “Schattige, lieve dochter hebben jullie ook” en “Alexine vindt het duidelijk geweldig! Wat een trots nichtje”, willen ze nog kwijt over zijn en Valeska’s dochtertje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws