Niels Destadsbader kapot van verdriet: "Geen afscheid kunnen nemen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader kapot van verdriet: "Geen afscheid kunnen nemen"

Niels Destadsbader kapot van verdriet: "Geen afscheid kunnen nemen"

Vanavond ontvangt James Cooke de cast van 'F.C. De Kampioenen' in 'James De Musical'. En daarbij wordt ook stilgestaan bij het overlijden van Johny Voners, die jarenlang de rol van Xavier Waterslaeghers speelde.

Jonhy Voners stierf in maart 2020, in volle coronaperiode, aan de gevolgen van kanker. Helaas kon de cast van 'F.C. De Kampioenen' daardoor nooit fatsoenlijk afscheid nemen van de acteur. Dat vertelt Niels Destadsbader, die de rol van Ronaldinho vertolkte in de reeks, in 'James De Musical'.

"Ik herinner me dat we toen samenkwamen met iedereen, en dat was - vanwege covid - heel vreemd", aldus de zanger. "We zaten in Anneke (Swartenbroekx, red.) haar tuin, telkens op twee meter van elkaar op stoelen. Op een bepaald moment wil je dan elkaars verdriet met elkaar delen, maar je mag niet."

Huilen

"Ik zag voor het eerst allemaal volwassen mensen samen die - bij momenten - echt heel diep aan het huilen waren, en normaal pak je elkaar dan vast", gaat hij verder. "Maar dat kon niet, mocht niet", aldus de presentator. De volledige aflevering van 'James De Musical' met de cast van 'F.C. De Kampioenen' is vanavond om 21.15 uur te bekijken op Play4.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws