Niet te geloven wat An Lemmens overkomt: "Hoe ziek kan je zijn?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niet te geloven wat An Lemmens overkomt: "Hoe ziek kan je zijn?"

Niet te geloven wat An Lemmens overkomt: "Hoe ziek kan je zijn?"

An Lemmens is niet happy. Op sociale media doen de laatste tijd heel wat neppe advertenties de ronde waarvoor het gezicht van bekende Vlamingen wordt gebruikt, zonder hun medeweten of toestemming. Daar is nu ook de ‘The Voice van Vlaanderen’-presentatrice helaas slachtoffer van geworden.

Je herinnert je het misschien nog, maar onlangs dook Ella Leyers op in reclame voor afslankmiddelen. Datzelfde lot valt nu ook An Lemmens te beurt. “Allee, na beautyproducten en bitcoins, nu de kilo’s. Waarvoor gaan ze mijn kop nog allemaal misbruiken om mensen geld af te troggelen?", bijt de presentatrice van zich af op Instagram. Zowel haar naam als haar foto’s worden gebruikt voor reclameboodschappen die afslankmiddelen promoten.

"Ik ben 19 kg afgevallen op slechts 2 maanden tijd. Nu weeg ik 57 kg en ik wil nog 3 tot 5 kilo afvallen”, lezen we in zo’n advertentie op Ans Instagramverhaal. Gelukkig ziet de presentatrice er de humor van in. “Goede photoshop wel”, lacht ze. "Mijn hoofd opgeblazen en random op iemands lijf geplakt" en "In werkelijkheid hoogzwanger van m'n zoon maar we pletten haar wat samen", schrijft ze bij de reclameboodschappen.

Ziek

Maar de advertenties houden niet op en Ans geduld raakt stilaan op. "Nadat An zo mooi was afgevallen... Ze bevestigt wat we allang vermoeden", klinkt het in alweer een nieuwe advertentie. Het VTM-gezicht is woedend. "Maar WTF, hoe ziek is dit eigenlijk?!", spuwt ze haar gal. Hopelijk sleept dit niet even lang aan als bij Ella Leyers.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws