Nieuwe mokerslag voor Bieke Ilegems en Erik Goossens: 'Thuis'-acteur in diepe rouw na vreselijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nieuwe mokerslag voor Bieke Ilegems en Erik Goossens: 'Thuis'-acteur in diepe rouw na vreselijk nieuws

Nieuwe mokerslag voor Bieke Ilegems en Erik Goossens: 'Thuis'-acteur in diepe rouw na vreselijk nieuws

Erik Goossens, die de rol van advocaat Alexander Cosyns vertolkte in 'Thuis', heeft afscheid moeten nemen van mijn moeder. Dat laat hij weten via Instagram.

"Dank u moeke, dat ik zo lang op uwe schoot mocht zitten", schrijft Erik op zijn Instagrampagina bij enkele foto's met zijn mama. "Je zicht was slecht maar je zag het wel, je gehoor was half, maar begreep het helemaal. Je voelde als geen ander wanneer het goed of slecht met me ging. Je verbeet zelfs soms je eenzaamheid om te kunnen troosten. Hopelijk heb ik later ook die kracht", aldus de acteur.

"Maar de rijkste eigenschap die ik graag van u wil erven en voortzetten is je empathische vermogen voor diegene die onrecht werd aangedaan en je vechtlust voor gerechtigheid", gaat hij verder. "Ik beloof u dat ik uw onvoorwaardelijke liefde voor uw kinderen zal verderzetten met Noa en Mila. En de glimlach en de humor die je volhield tot je laatste adem zal ik koesteren tot ik je terugzie op ne schone dag."

Nieuwe mokerslag

Het verlies van Erik Goossens' moeder is opnieuw een zware klap voor hem en zijn gezin. Eind december moest zijn vrouw Bieke Ilegems al afscheid nemen van haar mama, die al jaren aan de ziekte van Alzheimer leed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws