Nieuwe vrouw in het leven van Metejoor? Opvallend kiekje doet geruchten oplaaien

24042023metejoorphotonews
Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Metejoor niet langer samen is met Britt. De twee waren zo’n vier jaar samen, maar heeft de zanger het nu al gezellig met een andere vrouw? Een foto op zijn Instagramverhaal doet vragen rijzen.
Metejoor deelde begin deze maand nog triest nieuws op sociale media. “Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel”, schreef de zanger. “Hopelijk gunnen jullie ons onze privacy en krijgen we, alstublieft, tijd om dit in alle rust te verwerken”, voegde hij er nog aan toe.
Wat er juist gebeurd is tussen Metejoor en Britt is niet duidelijk. “We zullen verder ook geen interviews of reacties geven hierover”, onderstreepte de zanger al snel. Mogelijk heeft zijn bekendheid en de geruchten over het overspel met K3’tje Julia Boschman voor moeilijkheden gezorgd. Zou hij nu de split al verwerkt hebben?

Teenslippers

Op zijn Instagramverhaal liet Metejoor gisteren zien dat hij in Istanbul vertoeft. Zo plaatste hij ook nog een foto waarop te zien was dat hij in bed lag in zijn hotel. Maar is hij daar met een nieuwe vrouw? Een volger van het Nederlandse juicekanaal reality_fbi merkte iets opvallends op. “Hij haalde de foto er weer af omdat er vrouwelijke teenslippers te zien waren”, klinkt het.
Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal