Nu einde van 'Lisa' in zicht is: Tinne Oltmans komt met verrassing van formaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nu einde van 'Lisa' in zicht is: Tinne Oltmans komt met verrassing van formaat

Nu einde van 'Lisa' in zicht is: Tinne Oltmans komt met verrassing van formaat

Het zijn spannende tijden voor Tinne Oltmans. Niet alleen is het verhaal van haar personage Lisa in de gelijknamige VTM-telenovelle bijna uitverteld, de actrice heeft ook haar tanden gezet in een gloednieuw project. De blondine richt haar pijlen nu volledig op haar zangcarrière

Het einde van een tijdperk: na drie jaar draaien, namen Tinne Oltmans, Hilde De Baerdemaeker en co onlangs afscheid van de telenovelle ‘Lisa’. De laatste opnames zijn intussen achter de rug. “Mijn allerlaatste werkdag voor de serie”, schreef Tinne een maand geleden op Instagram. Wanneer de laatste aflevering uitgezonden wordt, is nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat de actrice niet bij de pakken blijft zitten.

Het dak eraf! Want Tinne is opnieuw in de studio gedoken en brengt bijna een jaar na haar vorige hit, ‘Wat Je Doet Met Mij’, een nieuwe single uit. “Let’s party! Je kan mijn nieuwe single, ‘Feestje in m’n hoofd’, nu presaven”, kondigt de zangeres vol trots aan op Instagram. Wanneer ze haar nieuwe nummer precies op haar fans loslaat, verklapt ze nog niet. “Maar blijf me zeker volgen voor meer nieuws”, knipoogt ze.

Album op komst?

Tinnes fans zijn maar al te blij met dit fantastische nieuws! “Jaaa”, “Wauwie”, “Kan niet wachten!”, “Omg, eindelijk”, “Veel te excited”, “Zo benieuwd”, “Spannend!”, “Wow, je ziet er stralend uit”, “Die nieuwe look is geweldig”, schrijven ze dolenthousiast. “Ik hoop zo dat je ook een album uitbrengt”, droomt iemand zelfs luidop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws