Nu ze gaan samenwonen: Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' overdonderen met nieuws over volgende grote stap

230911jiripuntflorencevandoorneinstagram
Vanavond krijgen we een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’ te zien. Dat het experiment wel eens zou kunnen slagen, daar zijn Jiri en Florence uit het vorige seizoen het levende bewijs van. Het koppel heeft trouwens prachtig nieuws over hun toekomstplannen.
Jiri Punt en Florence Vandoorne, die in het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gematcht werden, vierden vorige week nog dat ze één jaar en drie maanden getrouwd zijn. De twee blikken dan ook met plezier terug op hun deelname. “Het is een zot avontuur geweest en we hebben eruit gehaald wat we wilden: elkaar”, besluit Jiri in HLN Showbits.
De tortelduifjes zijn bovendien volop op zoek naar hun eigen liefdesnestje. “We zijn nog altijd zoekende, maar eigenlijk wonen we nu al zo goed als samen”, geeft Jiri een update over hun zoektocht. “We zien elkaar al elke dag. Het is gewoon kwestie van een huis vinden nu.”

Kindje op komst?

Maar ook over hun kinderwens durft Jiri zich al voorzichtig uit te spreken. Eerder lieten ze al vallen dat zowel hij als Florence heel graag kindjes willen samen. “Al geven we dat nog wat tijd. Rustig aan”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer. “Eerst iets vinden om samen te wonen en dan kijken we wel verder.” Wij wensen hen alvast veel succes met de zoektocht naar hun eigen stekje samen.