Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' komen tot pijnlijk besef over hun zoontjes: "Hartverscheurend om te zien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' komen tot pijnlijk besef over hun zoontjes: "Hartverscheurend om te zien"

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' komen tot pijnlijk besef over hun zoontjes: "Hartverscheurend om te zien"

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn een van de mooiste voorbeelden dat een experiment als ‘Blind Getrouwd’ wel degelijk kan slagen. Al moesten de twee vorig jaar een serieuze huwelijkscrisis doorspartelen. Iets wat op hun twee zoontjes, Victor (5) en Théodore (4), een stevige indruk heeft achtergelaten.

Als er spanningen in huis hangen, mag je er zeker van zijn dat ook de kinderen dat zullen merken. Dat was bij Nuria en Stijn niet anders. “Het was hartverscheurend om te zien hoe de oudste bij ons kwam en zei: ‘Mama en papa, stop nu eens met ruziemaken’”, vertelt de voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelneemster in Story. “Weet je, ik ben geen voorstander van ruziemaken als de kinderen erbij zijn. Maar het is ook niet slecht dat ze nadien zien dat we het weer bijleggen. Stijn en ik geven elkaar dan altijd een kus of een knuffel.”

“Het is niet dat Nuria en ik elkaar in de haren vliegens tijdens een ruzie”, pikt Stijn meteen in. Waardoor hun zoontjes ook niet meteen schrik hadden dat hun ouders uit elkaar zouden gaan. “Al zijn ze nu wel blij dat er minder spanningen in huis hangen. En ze weten ook dat mama soms wat ruimte nodig heeft voor zichzelf”, aldus Nuria.

Ouderschapsverlof

Gelukkig zijn Victor en Théodore twee “heel toffe, brave en coole kinderen”, waardoor Stijn en Nuria als ouders naar eigen zeggen niet te klagen hebben. “Ze groeien als zot. Daarom heb ik ook beslist om volgend jaar mijn ouderschapsverlof op te nemen, zodat ik wat meer bij hen kan zijn”, heeft Stijn nu ook besloten. “Ik zat daar al heel lang voor te zagen, want ik weet hoe belangrijk die tijd met je kinderen is”, vult Nuria aan. Dat zal ongetwijfeld deugd doen na deze bewogen periode thuis. Eind goed, al goed dus!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws