Olga Leyers (25) heeft groot nieuws over nakend huwelijk met Giancarlo (43) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Olga Leyers (25) heeft groot nieuws over nakend huwelijk met Giancarlo (43)

Olga Leyers (25) heeft groot nieuws over nakend huwelijk met Giancarlo (43)

Onlangs raakte bekend dat Olga Leyers (25) en haar 18 jaar oudere vriend Giancarlo Angeletti (43) zouden trouwen. Kort na de verloving van zus Ella Leyers en Rik Verheye, die nu helaas afgeblazen is, raakte bekend dat ook zij stiekem al een hele tijd met een verlovingsring rond haar vinger rondliep. Daar deelt Olga nu heuglijk nieuws over.

Het gaat Olga Leyers en Giancarlo Angeletti voor de wind. Op professioneel vlak sloegen ze de handen in elkaar en werkten ze de afgelopen maanden intensief samen aan een spannend project. Zo heropenden ze de bekende zaak Bar Capitale in Antwerpen, die ze omdoopten tot een echt Italiaans restaurant.

Maar vooral privé leven ze op een roze wolk, want hun huwelijk komt steeds dichterbij. Olga en Giancarlo gaan intussen al twee jaar als verloofd koppel door het leven. Maar daar zal snel verandering in komen. “We trouwen heel binnenkort”, glundert de jongste van de Leyers-clan in Het Laatste Nieuws.

Veel meer wil Olga er niet over kwijt. Enkel dat hun trouwfeest niet zal doorgaan in Bar Capitale. “We vieren het in restaurant Pompidou, de andere zaak van eigenaars Anthony en Mérédith”, verklapt Giancarlo in de krant. Waar ze in plaats van Italiaanse gerechten, ‘gewone’ Vlaamse en Franse serveren. “Ik mag dan wel roots hebben in Noord-Italië, ik hou gewoon van echt eten”, besluit Olga’s aanstaande.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws