Om van te smelten: Jolien Roets deelt prachtige beelden van pasgeboren kindje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Jolien Roets deelt prachtige beelden van pasgeboren kindje

Om van te smelten: Jolien Roets deelt prachtige beelden van pasgeboren kindje

Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar zijn eerder deze maand voor de tweede keer mama en papa geworden. De Qmusic-presentatrice deelt nu op haar Instagramverhaal een prachtig kiekje van de kleine spruit.

In 2021 kregen Jolien Roets en Hakim Chatar hun eerste kindje, een zoontje genaamd Idris Mehdi. Twee weken geleden werd hun gezinnetje weer wat groter, want op 14 maart kwam Mina Lamia ter wereld. “De belangrijkste mensen laten altijd op zich wachten en deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist”, schreef de mama toen op sociale media.

Ze vertelde ook dat het een zeer bijzondere bevalling was. “Geboren op nog geen drie uur tijd en dus héél onverwacht in ons eigen bed thuis”, verklapte Jolien. “Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s en ons leven helemaal op stelten te zetten”, aldus de presentatrice. Nu betovert ze al haar volgers opnieuw met een nieuwe foto van haar dochtertje.

Zo krijgen we op het Instagramverhaal van Jolien een superschatting kiekje te zien van hun tweetjes. De mama is heerlijk aan het knuffelen met de kleine Mina Lamia en daar geniet ze met volle teugen van. “New life, new beginnings”, schrijft ze er nog bij.

Om van te smelten: Jolien Roets deelt prachtige beelden van pasgeboren kindje

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws