Ongelooflijk! Acteur Matteo Simoni krijgt unieke kans in het buitenland Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ongelooflijk! Acteur Matteo Simoni krijgt unieke kans in het buitenland

Ongelooflijk! Acteur Matteo Simoni krijgt unieke kans in het buitenland

Vanavond treedt ‘De Mol’ uit zijn of haar schaduw en weten we wie de saboteur kon ontmaskeren. Matteo Simoni was het in ieder geval niet. De eerste BV ooit die aan het programma mocht deelnemen, moest het spel helaas als eerste verlaten. Lang konden we dus niet van zijn aanwezigheid genieten. Gelukkig duikt de acteur in genoeg andere series op.

Na ‘Zillion’ houden de filmrollen niet op voor Matteo Simoni. Zo kan je de acteur binnenkort bewonderen in ‘WIL’, waarin hij opnieuw een hoofdrol beet heeft. ‘WIL’ is een oorlogsdrama over een bezet Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar dat is niet het enige. Het mag ook wat luchtiger: Matteo schittert straks als maffioso in de Nederlandse Netflix-komedie ‘The Dadchelor’. Dat weet Het Belang van Limburg.

Een dadchelor is een soort babyshower voor mannen. De film vertelt het verhaal van de ooit toffe, maar nu saaie en verantwoordelijke Mark, die op het punt staat om vader te worden. Zijn vrienden ‘ontvoeren’ hem voor een tripje naar het Italiaanse Perugia, waar hij allerlei maffe opdrachten moet uitvoeren. In de hoop de oude Mark terug te krijgen. Op een bepaald moment loopt alles in het honderd, met de nodige komische situaties als gevolg.

Cliché-maffioso

Ook voor Matteo Simoni is er dus een rol weggelegd in de Nederlandse komedie. De opnames zijn intussen van start gegaan. Op Instagram zien we de acteur poseren in een strak zwart pak, met gel in de haren en met een gouden kettinkje om de nek. Met andere woorden: als een echte cliché-maffioso. Wij zijn alvast razend benieuwd! ‘The Dadchelor’ verschijnt ergens volgend jaar op Netflix.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws