Ongelooflijk: Camille Dhont kondigt opnieuw waanzinnig goed nieuws aan

08052023camilledhontinstagram
Dat het hard gaat voor Camille Dhont is bijna een understatement. Zopas onthulde ze dat ze volgend jaar zal optreden in het Antwerpse Sportpaleis, maar nu blaast ze haar fans alweer omver met een nieuwe aankondiging.
Camille Dhont is bekend geworden door de jeugdserie '#LikeMe', maar ook als solozangeres scheert ze hoge toppen. De popster heeft de ene hit na de andere beet en ook de tickets voor haar concerten verkopen als zoete broodjes. Vorige week had ze nog fantastisch nieuws te melden. "Binnen exact 365 dagen sta ik in het Sportpaleis! Met een gloednieuwe show, nieuwe liedjes, nieuwe acts en véél magie", klonk het enthousiast.
Vorig jaar stond ze al eens zes keer in de Lotto Arena, maar nu verhuist ze dus naar de grote zaal ernaast. Deze ochtend ging de ticketverkoop voor haar grootste show ooit van start en wat blijkt? De vraag is zelfs groter dan verwacht. Zo zijn er nu al heel wat kaartjes de deur uit. Daardoor heeft het management van Camille nu een opvallende beslissing genomen.

Nummer twee

Zo zal ze niet één maar wel twee keer in het Sportpaleis staan op 4 mei 2023. Dat betekent dat Camille zowel om 14u als om 18u het beste van zichzelf zal geven. Tickets voor beide shows zijn nu verkrijgbaar en haar fans vinden dit alvast fantastisch nieuws. "Niet normaal", "Goed bezig", "Wow", "Proficiat" en "Ik kan al niet meer wachten", reageren zij onder meer.