"Ongelooflijk, maar waar": Katja Retsins dochter bereikt belangrijke mijlpaal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ongelooflijk, maar waar": Katja Retsins dochter bereikt belangrijke mijlpaal

"Ongelooflijk, maar waar": Katja Retsins dochter bereikt belangrijke mijlpaal

Katja Retsin en Jan Schepens zijn maar liefst 23 jaar getrouwd. Samen kregen ze drie mooie kinderen, dochters Manou en Milla en zoon Matisse. Hun oudste dochter heeft nu ook een bijzondere mijlpaal te vieren.

De zomervakantie is officieel voorbij. De kroost van Katja en Jan wordt dus weer richting de schoolbanken gestuurd. “Obligatoire 1 september-foto”, schreef de presentatrice vrijdag bij een foto van haar drie kinderen op Instagram. Maar 1 september was dit jaar extra bijzonder ten huize Retsin-Schepens.

Niet zozeer voor Matisse of Milla, maar wel voor Manou. Katja en Jans oudste dochter begint namelijk aan haar universiteitscarrière. “1 voor het vijfde leerjaar, 1 voor het derde middelbaar en 1 voor de universiteit … say what?”, laat de trotse mama vol ongeloof weten. “Ongelooflijk, maar het staat op foto dus het is waar.”

Nekpijn

“En ja, onze middelste is de grootste. Ik heb al een jaar nekpijn”, knipoogt de presentatrice nog. Haar volgers staan in ieder geval versteld van hoe snel de tijd gaan. “Knappe kinderen, ze hebben een serieuze scheut gekregen”, “Wat zijn ze al groot”, “Amai, wat vliegt de tijd” en “Unief al of wat? Veel succes, Manou”, luidt het in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws