Opnieuw verschrikkelijk nieuws over zangeres Kim Kay Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw verschrikkelijk nieuws over zangeres Kim Kay

Opnieuw verschrikkelijk nieuws over zangeres Kim Kay

Kim Kay zit al meer dan zeven jaar aan haar bed gekluisterd. Helaas gaat het ook al een tijdje niet goed met haar zoon. Over hem is er nu opnieuw zeer slecht nieuws uitgelekt.

"De dokters durven me geen millimeter verplaatsen. Uit angst dat m’n ruggenwervels breken en ik verlamd zou raken. Mijn botten zijn zó broos. Ik kan zelfs niet zitten, enkel liggen lukt", vertelde Kim eind vorig jaar nog in Het Laatste Nieuws.

Helaas gaat het ook al een tijdje van kwaad naar erger met haar 19-jarige zoon J.K. Na twee eerdere veroordelingen voor drugsdelicten moest hij maandag opnieuw voor de strafrechter verschijnen in een drugsdossier. Zo riskeert hij bovenop zijn eerdere straffen nog een celstraf van drie jaar en een boete van 16.000 euro.

Woning van grootouders

Eerder kreeg hij al celstraffen van 12 maanden en 37 maanden met uitstel opgelegd. Die straffen kreeg hij nadat de politie meer dan 205 gram cocaïne en 18.000 euro cash vond in de woning van zijn grootouders, van waaruit hij dealde. Helaas leverde die veroordelingen niets op want na zijn arrestatie begon hij al snel opnieuw te dealen, maar ook toen werd hij gevat. Intussen zit hij al bijna negen maanden in de cel. De uitspraak voor het meest recente drugsdossier volgt op 25 maart.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws