Pas verloofde Regi en Kristel hebben nu al groot nieuws over gezinsuitbreiding

230505regikristelinstagram
Regi Penxten is trotse papa van twee schatten van dochters, Ellie-Martha (10) en Renée (6), uit zijn huwelijk met Elke Vanelderen. Sinds kort is de Limburgse dj opnieuw van straat. Gaat hij met zijn nieuwe vriendin, Kristel, voor een derde kindje?
In 2021 gingen Regi en Elke na 18 jaar, waarvan 9 getrouwd, uit elkaar. Samen hebben ze twee oogappels, Ellie-Martha en Renée. Onlangs heeft hun vader opnieuw de liefde gevonden bij de 12 jaar jongere Kristel. En hij laat er geen gras over groeien. Na amper twee maanden vroeg Regi zijn nieuwe vlam vorige maand al ten huwelijk. En het lijkt erop dat ook zij nog voor een kindje willen gaan.
Sinds hij Kristel kent, lijkt zijn kinderwens opnieuw aangewakkerd. “Ik heb altijd gezegd dat ik geen kinderen meer wilde, maar nu zeg ik niet langer 'nee’”, denkt de dj erover in Het Laatste Nieuws. “Alleen moeten we er dan wel niet meer te lang mee wachten.”

Na hun huwelijk

“Dus mocht er nog een kindje komen, dan zeker na ons huwelijk. En al zeker geen zwangerschap daarvoor”, denkt Regi erover. “We zijn verliefd en willen trouwen in volle verliefdheid.” Hun grote dag komt er dus vermoedelijk al heel snel aan. Maar is het volgende een halfbroertje of -zusje voor Ellie-Martha en Renée?