Pat Krimson en Loredana De Amicis hebben somber nieuws over hun huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pat Krimson en Loredana De Amicis hebben somber nieuws over hun huwelijk

Pat Krimson en Loredana De Amicis hebben somber nieuws over hun huwelijk

Dit jaar vierden Loredana De Amicis en Pat Krimson de meest onvergetelijke Valentijnsdag ooit. Op 14 februari, een dag na haar verjaardag, gaf de zangeres haar jawoord aan haar grote liefde. Maar nu heeft Pat helaas minder goed nieuws over hun huwelijk.

Het gaat Pat Krimson voor de wind. Onder andere met 2 Fabiola is hij deze zomer de meest geboekte artiest in Vlaanderen. Op amper drie maanden tijd is de Limburgse dj maar liefst 3 keer geboekt. Maar hij blijft zijn bescheiden zelve. “Als we drie keer zo duur waren, hadden we minder optredens. Dat is een keuze die we maken”, verklaart Pat in Het Laatste Nieuws. Ook een bewuste keuze was om géén gooi te doen naar de felbegeerde Zomerhit-trofee.

Een zomersingle uitbrengen met het oog op de zangwedstrijd en nóg meer boekingen, zagen Pat en Loredana niet zitten. “Met 2 Fabiola is het al druk genoeg. We hebben heel wat aanvragen moeten weigeren, zelfs shows in Spanje. Ons najaar zit ook bijna vol”, weet de dj te vertellen. En helaas staat die drukke agenda ook hun privéleven in de weg.

Alweer uitgesteld

Na hun trouwdag in februari hebben de tortelduifjes nog steeds geen huwelijksfeest gegeven. Dat moet helaas keer op keer wijken voor hun bomvolle planning. “De bedoeling was om nog een groots feest te geven, maar daar zijn we op dit moment niet mee bezig”, zegt Pat. “Misschien doen we dat pas bij de hernieuwing van onze huwelijksgeloften. Dat is blijkbaar een trend”, lacht hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws