Pat Krimson en Loredana nemen ingrijpend besluit: "We hebben het afgesloten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pat Krimson en Loredana nemen ingrijpend besluit: "We hebben het afgesloten"

Pat Krimson en Loredana nemen ingrijpend besluit: "We hebben het afgesloten"

Loredana De Amicis (37) en Pat Krimson (58) vormen al ruim 8 jaar een prachtig koppel. Afgelopen februari stapten de twee bovendien in het huwelijksbootje. Maar nu heeft een koppel een drastisch besluit genomen over hun toekomst samen.

Loredana en Pat zijn al sinds 2015 samen, twee jaar nadat de zangeres weer bij 2 Fabiola was gekomen. “Ik was single, hij ook, maar nooit had ik eraan gedacht om met hem een liefdesrelatie te beginnen. Maar het kwam op ons pad en we zijn erin gesprongen”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. “Daar ben ik nog altijd blij om.” Dat is duidelijk, want op 14 februari zijn de tortelduifjes getrouwd.

Sindsdien gaat Loredana niet alleen als getrouwde vrouw door het leven, maar ook officieel als plusmama van Pats dochtertje uit zijn vorige relatie. Maar kriebelt het bij de zangeres om zelf nog een kindje te krijgen met haar wederhelft? “Pats dochtertje is intussen tien jaar oud, het plusouderschap loopt goed, maar ik vind het niet altijd gemakkelijk om zoveel verantwoordelijkheid te voelen voor een wezentje dat nog moet opgroeien”, denkt Loredana erover.

Bewuste keuze

“Je steekt er veel tijd en energie in”, klinkt het bij de zangeres. En daarom zal er ook geen kindje meer komen voor Loredana en Pat. “Dat er geen kindje meer is bijgekomen, is een bewuste keuze”, legt ze uit. “Ik heb nog veel ambitie, Pat ook. En er is ook Pats leeftijd. Mocht hij ooit wegvallen, ik zou er alleen voor staan, dat wil ik niet”, besluit Loredana. “En dus heb ik het eigenlijk afgesloten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws