Pat Krimson openhartig over zijn ervaring met drugs: "Deze hit heb ik zelfs tijdens een LSD-trip geschreven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pat Krimson openhartig over zijn ervaring met drugs: "Deze hit heb ik zelfs tijdens een LSD-trip geschreven"

Pat Krimson openhartig over zijn ervaring met drugs: "Deze hit heb ik zelfs tijdens een LSD-trip geschreven"

In een nieuwe aflevering van het VRT Canvas-programma ‘Belpop’ vertelt Pat Krimson (58) een opmerkelijke anekdote over zijn ervaring met LSD. Het middeltje heeft hem bijvoorbeeld aan een grote hit geholpen.

In 1997 hield Pat Krimson halt in Moskou tijdens zijn tournee met 2 Fabiola. Daar kwam de producer en dj ook voor het eerst in contact met LSD. “Iedereen stond daar zo happy te dansen in die lasers met een gigantische smile”, ziet hij het nog voor zich. Een nieuwsgierige Krismon wilde meteen weten hoe dat kwam. “Geert (zijn tourmanager, red.) gaf ons een papiertje en ik vroeg hem wat dat was. ‘Dat is LSD, Patje’, antwoordde hij.”

Pat besloot de drug dan maar eens zelf uit te testen. “Na een uur was ik ook volle bak aan het gaan in die lasers. Ik was heel happy”, vertelt de dj. “We hebben ons die nacht echt goed geamuseerd en de volgende dag heb ik daar ‘Paranoid in Moscow’ opgenomen”, onthult de man van Loredana De Amicis. “Ik weet het nog goed: ik lag in de hotelkamer, de zon scheen op mijn voet en ik dacht dat mijn voet in brand stond. Ik was echt ‘Paranoid in Moscow’”, lacht Pat. En voor hij het wist, was er een hit geboren.

Populair

Laatste nieuws