Peter Van de Velde wordt voor de eerste keer opa: "Ik wil dat mijn kleinkind dit nog meemaakt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Peter Van de Velde wordt voor de eerste keer opa: "Ik wil dat mijn kleinkind dit nog meemaakt"

Peter Van de Velde wordt voor de eerste keer opa: "Ik wil dat mijn kleinkind dit nog meemaakt"

Redenen genoeg om te vieren ten huize Peter Van de Velde (56). Niet alleen heeft de acteur opnieuw een rol beet in de herneming van de Studio 100-spektakelmusical '14-18' en staat hij binnenkort met zijn poulain Remi De Smet (21) op de planken, ook privé heeft Peter groot nieuws te melden.

Zo tevreden als hij is met zijn rol in de nieuwe versie van '14-18', zo blij is Peter Van de Velde ook dat zijn poulain Remi De Smet, die we nog kennen uit ‘K2 zoekt K3’, sinds kort steeds vaker aan zijn zijde staat als het nieuwe maatje van Piet Piraat. De opvolger van Stien Struis of Berend Brokkenpap staat na twee theatertours dit jaar bovendien ook naast hem in ‘De Grote Sinterklaasshow’.

“We kennen elkaar al sinds de musical ‘Robin Hood’, toen zat hij als kleine jongen in m'n nek”, vertelt een trotse Peter aan Het Laatste Nieuws. “Eerst was ik bang dat we te veel grootvader en kleinzoon zouden lijken. We schelen 35 jaar. Maar dat was gelukkig niet het geval.” Over grootouders gesproken. “Ik heb nog een primeur”, onthult de Studio 100-acteur.

Eerste kleinkind

“In 2024 word ik voor het eerst grootvader”, glundert Peter. “Uitgerekend twee dagen na de première”, die plaatsvindt op 5 juni 2023. “Ik zal Piet Piraat dus nog enkele jaren moeten volhouden, want ik wil natuurlijk dat mijn kleinzoon- of dochter dat nog meemaakt”, besluit de acteur. “Hij gaat een goede grootvader zijn. Hij heeft voor mij ook altijd goed gezorgd”, zegt Remi op zijn beurt. Wij willen Peter alvast uitgebreid feliciteren met dit heuglijke nieuws!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws