Philippe Geubels (42) kampt met pijnlijke aandoening: "Moet er elk jaar voor naar de dokter" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Philippe Geubels (42) kampt met pijnlijke aandoening: "Moet er elk jaar voor naar de dokter"

Philippe Geubels (42) kampt met pijnlijke aandoening: "Moet er elk jaar voor naar de dokter"

Philippe Geubels (42) getuigde eerder al over zijn ernstige angstgevoelens, waar hij momenteel voor in therapie is. Maar helaas vertoont de stand-upcomedian ook al een hele tijd zware fysieke klachten.

Als hem in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' gevraagd wordt wanneer hij voor het laatst pijn heeft gehad, hoeft Philippe Geubels daar niet lang over na te denken. De komiek heeft er recent nog een pijnlijk doktersbezoek op zitten.

“Ik krijg elk jaar een spuit, echt zo’n grote, om met mijn rugpijn te kunnen leven. Die gaat heel diep in mijn rug en dat doet enorm veel pijn”, vertelt Philippe in de podcast. De stand-upcomedian is namelijk hypermobiel, zoals ze dat noemen. Dat wil zeggen dat zijn gewrichtsbanden en pezen te soepel zijn, waardoor zijn gewrichten niet genoeg steun krijgen en te beweeglijk worden.

Jaarlijks fenomeen

“Elk jaar steekt die rugpijn weer op en dan ga ik langs de dokter voor een spuit. Dan kan ik weer een jaar weg”, legt hij uit. Maar er zijn goede vooruitzichten. “Ik ga namelijk steeds minder vaak moeten gaan. Want hoe ouder je wordt, hoe minder beweeglijk je bent”, aldus Philippe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws