Pommelien Thijs: "Ik begrijp mijn fans, maar dit is gewoon absurd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs: "Ik begrijp mijn fans, maar dit is gewoon absurd"

Pommelien Thijs: "Ik begrijp mijn fans, maar dit is gewoon absurd"

Pommelien Thijs (22) deed mee aan 'Expeditie Groenland', waarbij 8 BV's 164 km bij temperaturen van -20 tot -40 graden afleggen doorheen Groenland. Daarbij overnachten ze in een tent die ze meesleuren op een slee.

Pommelien zien we tijdens de reis nooit een keer klagen of zeuren. "Ik sta sowieso positief in het leven, ik geniet makkelijk van kleine dingen", aldus Pommelien in Het Nieuwsblad. "Maar ik heb net als de rest mijn draai moeten vinden, hoor. En dat was met hoge pieken en diepe dalen."

In Groenland waren de kandidaten dan ook onbereikbaar voor de buitenwereld. Iets wat voor sommige kandidaten toch wel moeilijk lag. Maar voor Pommelien deed het eerder deugd.

"Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder al twee weken onbereikbaar ben geweest. Dat ik daarvoor naar Groenland moest, is absurd. Ik begrijp dat sociale media belangrijk zijn en ook fijn voor de fans, maar even zonder deed deugd. Deconnecteren is belangrijk voor de mentale gezondheid en ik zou ongelukkig worden mocht ik dat nooit meer kunnen doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws