Pommelien Thijs overdondert iedereen met ongelooflijk nieuws: "Wauw, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs overdondert iedereen met ongelooflijk nieuws: "Wauw, proficiat!"

Pommelien Thijs overdondert iedereen met ongelooflijk nieuws: "Wauw, proficiat!"

Het blijft hard gaan Pommelien Thijs. Nadat ze de 'Zomerhit' won, is ze nu ook dé favoriet voor de MIA's. Zo is de zangeres maart liefst 9 keer genomineerd.

Pommelien deelde het heuglijke nieuws zelf op haar sociale media. "9 nominaties voor de MIA's is MAF dankuwel!", schrijft de zangeres op Instagram. Zo is ze genomineerd voor 5 publiekscategorieën en 4 sectorcategorieën.

"Deze 5 kunnen jullie mee kiezen: 'Album', 'Nederlandstalig', 'Pop', 'Solo artiest' en 'Hit van jaar 2023'", aldus Pommelien. Voor de sectorcategorieën is ze genomineerd voor 'Artwork', 'Auteur/componist', 'Live act' en 'Videoclip'. "Merci voor al jullie enthousiasme dit jaar, het is me al eentje geweest", aldus Pommelien.

Trots

Haar fans zijn alvast door het dolle heen. "Wauw, proficiat!", "Dit heb je zo hard verdiend!" en "Zo trots op jou!", lezen we meermaals in de reacties. De volledige lijst van genomineerden kan je hier terugvinden. Stemmen kan nog tot en met zondag 10 december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws