Pommelien Thijs schrikt zich een hoedje en fans maken zich zorgen: "Ben je oké?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs schrikt zich een hoedje en fans maken zich zorgen: "Ben je oké?"

Pommelien Thijs schrikt zich een hoedje en fans maken zich zorgen: "Ben je oké?"

Pommelien Thijs kan haar eigen oren niet geloven. Ze heeft fantastisch nieuws te horen gekregen en dat deelt ze vol ongeloof op sociale media. Al snel krijgt ze heel veel reacties van haar volgers.

Op 26 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse Music Industry Awards (MIA's). Deze week werd er eindelijk bekendgemaakt wie er allemaal kans maakt op zo’n geweldige award. Een van de genomineerden is zangeres Pommelien Thijs en ze sleepte maar liefst vijf nominaties in de wacht.

Ze maakt kans op de MIA’s voor ‘Doorbraak’, ‘Nederlandstalig’, ‘Solo vrouw’, ‘Hit van het jaar 2022’ en ‘Videoclip’. Een hele prestatie voor de jonge zangeres. Echter komt dit nieuws niet totaal onverwachts. Deze zomer werd ze zelfs de koningin van ‘Tien Om Te Zien’ genoemd. Toch kan Pommelien het zelf nog niet geloven. “5!?!?”, schrijft ze op haar Instagrampagina.

“Ben je nog oké?”, vragen enkele volgers bezorgd. Haar fans laten ook meteen weten dat ze enorm fier zijn op haar. “Zo cool”, “We zijn onwijs trots op jou”, “OMG”, “Je verdient dit echt zo hard” en “Wauw, vijf nominaties’, klinkt het meermaals in de commentaren. Eind volgende maand zullen we weten hoeveel MIA’s Pommelien mee naar huis mag nemen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws