Portland-zanger Jente Pironet over zijn strijd tegen kanker: "Jammer genoeg slecht nieuws gekregen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Portland-zanger Jente Pironet over zijn strijd tegen kanker: "Jammer genoeg slecht nieuws gekregen"

Portland-zanger Jente Pironet over zijn strijd tegen kanker: "Jammer genoeg slecht nieuws gekregen"

Afgelopen zomer moest Jente Pironet, de frontman van Portland, zijn concerten noodgedwongen stopzetten nadat er een hersenletsel bij hem gevonden werd. Hij moet nu ook een chemokuur ondergaan. In een gesprek met Thibault Christiaensen van Studio Brussel vertelt hij nu openhartig over zijn gezondheidstoestand.

Jente Pironet liet in september weten dat zijn herstel langer duurde dan verwacht doordat hij ook een chemokuur moet ondergaan. "Ik voel me oprecht heel goed, maar er is jammer genoeg het slechte nieuws binnengekomen dat er het een en ander is vastgesteld ...", vertelt de zanger aan Thibault Christiaensen. "Het is heel jammer om al die onderzoeken te moeten ondergaan. Ik heb heel veel slecht nieuws gehad. Wat ik vooral het ergste vind, is dat ik al lang niet heb kunnen optreden", aldus Jente.

"Maar ik ben heel vrolijk aan het strijden", zegt de zanger strijdvaardig. Hij had ook al langer door dat er iets aan de hand was. "Ik had al een beetje het gevoel dat er iets heel fel aan de hand was. Ik was draaierig en kreeg aanvallen. Het was heel vreemd", aldus Jente. Toch geeft hij de moed niet op.

"Bestraal me 5 keer zo hard"

"Je kan ziek onder een dekentje in de zetel kruipen ... No way", klinkt het vastberaden. Zo wil hij in januari opnieuw op het podium staan. "Je hebt echt zulke doelstellingen nodig. Ik heb tegen mijn artsen gezegd: ‘Bestraal me desnoods vijf keer zo hard, maar ik wil in januari terug op het podium staan'", aldus de frontman van Portland.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws