Prachtig nieuws uitgelekt over presentator Wim Lybaert: "Van harte gefeliciteerd!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Prachtig nieuws uitgelekt over presentator Wim Lybaert: "Van harte gefeliciteerd!"

Prachtig nieuws uitgelekt over presentator Wim Lybaert: "Van harte gefeliciteerd!"

Wim Lybaert is momenteel te bewonderen in 'Zomeravonden' op VRT 1. Nu heeft de openbare omroep ook zeer heuglijk nieuws bekendgemaakt over de presentator.

In 'Zomeravonden' katapulteert Wim Lybaert een reeks bekende Vlamingen terug naar hun jeugd. Dat doet hij door het favoriete gerecht uit hun kindertijd klaar te maken. Zo kwamen onder meer Frances Lefebure, Erik Van Looy en Philippe Geubels al langs bij hem in zijn moestuin.

Nu brak er ook een zeer belangrijke dag aan voor de presentator zelf. Wim Lybaert mocht op 20 augustus namelijk 55 kaarsjes uitblazen. Zijn werkgever, de VRT, zette hem dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

Veel felicitaties

"Gelukkige verjaardag Wim! Maak er een prachtige zomeravond van!", staat er te lezen op de Instagrampagina van VRT 1 bij een foto van de jarige presentator. Het regent dan ook felicitaties onder het bericht. "Van harte gefeliciteerd Wim!", "Dikke proficiat!" en "Prachtige mens, nog heel veel gelukkige en gezonde jaren gewenst!", klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws