"Prachtig": Pat Krimson en Loredana De Amicis hebben iets moois te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Prachtig": Pat Krimson en Loredana De Amicis hebben iets moois te vieren

"Prachtig": Pat Krimson en Loredana De Amicis hebben iets moois te vieren

Het gaat Pat Krimson en Loredana De Amicis voor de wind. Niet alleen schiet Loredana’s solocarrière de lucht in, ook 2 Fabiola gaat nog steeds hard. Zo is het koppeltje druk bezig met de voorbereidingen van hun volgende tour samen. Maar eerst nemen ze de tijd om iets bijzonders te vieren.

Loredana is namelijk jarig. De Limburgse zangeres is vandaag 37 jaar jong geworden. En Pat Krimson wil zijn verloofde daarom maar al te graag eens in de bloemetjes zetten. Op Instagram deelt de dj een prachtige foto van het feestvarken.

“Happy birthday, my love”, wenst Pat zijn wederhelft toe met enkele hartjes. “Auguri Bella”, sluit hij zijn verjaardagspost af, wat zoveel betekent als “Gefeliciteerd, schoonheid”.

De gelukswensen voor Loredana stromen in een mum van tijd binnen. “Cheers”, “Op je verjaardag”, “Happy birthday”, “Fijne verjaardag, Loredana”, “Auguri”, Dikke proficiat, knapperd” en “Geniet van je dagje”, wensen Pats volgers haar toe. “Prachtige foto”, “Mooie vrouw” en “Femme fatale”, moet hen nog van het hart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws