"Prachtkoppel": Danira Boukhriss post knappe kiekjes samen met Ward Kerremans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Prachtkoppel": Danira Boukhriss post knappe kiekjes samen met Ward Kerremans

"Prachtkoppel": Danira Boukhriss post knappe kiekjes samen met Ward Kerremans

Danira Boukhriss Terkessidis en Ward Kerremans vertoeven momenteel in la bella italia en op Instagram krijgen we meer te zien van hun tripje. Het koppel post verschillende foto's en daar hebben hun volgers meteen wat over te zeggen.

In oktober vorig jaar kwamen we te weten dat Danira Boukhriss Terkessidis niet langer single is. Ze heeft namelijk de liefde gevonden bij 'Billie vs. Benjamin'-acteur Ward Kerremans. De twee hielden hun relatie een tijdje uit de schijnwerpers, maar nu steken ze hun liefde voor elkaar niet langer onder stoelen of banken.

"We hebben elkaar op de oerklassieke manier leren kennen: via gemeenschappelijke vrienden die dachten dat het wel kon klikken", verklapte Ward eerder al in een gesprek met Humo. De twee zijn toen een koffietje gaan drinken en niet veel later sloeg de vonk echt over. De tortelduifjes genieten nu van een deugddoende vakantie in het zonnige Napoli en daar deelt Danira nu enkele kiekjes van.

Verbluft

"Napoli, pasta vongole & ciao", schrijft ze onder de fotoreeks. De volgers van Danira zijn alvast onder de indruk van deze toffe beelden. "Jullie zijn f*cking cute", "Liefde", "Zo mooi", "Zeg schoonheid, je hebt een knappe man uitgekozen", "Cuties", "Zalig", "Genieten maar jullie twee", "Nice couple", "Veel plezier" en "Geniet ervan", reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws